Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

MiniClub

De digitale wereld. Kinderen groeien er volledig in op. Het is dan ook niet vreemd dat dit invloed heeft op de invulling van de huidige schoolactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan taal en rekenkundige oefeningen op de computer in het klaslokaal. Om kinderen van 4 tot 7 jaar ook thuis te ondersteunen in deze moderne manier van leren is er nu MiniClub.nl. Miniclub.nl is een pre-school ervaring en aanvulling op schoolactiviteiten voor kinderen. Hier ontwikelen zij relevante kennis en vaardigheden door het spelen van educatieve spellen.

Leren en spelen in een virtuele onderwater wereld

Miniclub.nl is speciaal voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Diverse spellen leren hen spelenderwijs rekenen, taal, schrijven en een eigen creativiteit te ontwikkelen. Het niveau van de spellen binnen Miniclub.nl past zich automatisch aan op de voortgang van het kind. Hierdoor worden ze doorlopend uitgedaagd met moeilijkere opdrachten. De spellen zijn op een aansprekende manier verwerkt tot één gethematiseerde onderwaterwereld, waar kinderen samen met hun dolfijn op zoek gaan naar de vele leerzame spelbelevenissen.

Miniclub kan de eerste week gratis geprobeerd worden, is de abonnee niet tevreden dan krijgt deze het volledige abonnee bedrag terug. Na deze proefperiode zullen er abonnementskosten worden gerekend vanaf € 4,33 per maand.

Buitenschoolse ontwikkeling in een veilige omgeving

Miniclub.nl geeft kinderen de mogelijkheid om zich extra te ontwikkelen buiten hun gangbare schoolactiviteiten om. De spellen zijn afgestemd op de leermethodes van het primaire onderwijs. De spel omgeving zo opgezet dat het kind in een veilige omgeving, zonder tussenkomst van andere spelers, kan spelen. Miniclub is gegarandeerd veilig en vrij van reclame.

Wanneer het kind voortgang boekt in de educatieve spellen, wordt hij of zij beloond in de vorm van vermaak. Dit zijn exclusieve spelletjes die een stimulans vormen voor kinderen om extra goed hun best te doen in de educatieve spellen!

Volledig Nederland gesproken

Het gehele spel is Nederlands gesproken (o.a. met stemmen van Han Peekel en Chiel Montagne) waardoor kinderen volledig op eigen houtje aan de slag kunnen! Ouders krijgen, indien gewenst per email een overzichtelijke ouderrapportage over de ontwikkeling van het kind. Hier wordt de complete voortgang uitvoerig, per onderdeel van het spel, inzichtelijk gemaakt.

De Miniclub Community

MiniClub heeft ook een eigen Facebookpagina waar ouder met elkaar in dialoog kunnen gaan over kwesties rondom Miniclub, school en leren. Dit maakt Miniclub tot een toonaangevende community voor kinderen en ouders die actief en op een leuke manier aan de slag willen gaan met persoonlijke groei en ontwikkeling!

Zie ook www.facebook.com/miniclubnl