Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Just Dance II

In opdracht van

Ubisoft

Concept

Dansen op Offline met Just Dance!

Campagne

Eind 2010 is Red Chocolate door Ubisoft gevraagd een campagne te ontwikkelen ter introductie van de nieuwe Just Dance 2 game op de Wii. De dansgame van Ubisoft werd zowel online als offline geïntroduceerd onder de community van goSupermodel.nl.

Eens per jaar organiseert Red Chocolate een groot live event voor de users van goSupermodel.nl, genaamd: Offline. Ubisoft was tijdens dit live event aanwezig met een aantal Wii consoles om de bezoeksters van het event de Just Dance 2 game te laten ervaren. Daarnaast had Ubisoft een danscrew gesponsord die op het podium een show en een workshop voor de bezoeksters weggaven.

Na het live event Offline hebben wij de foto’s die genomen zijn van meiden die de Just Dance 2 game speelden doorgeplaatst op goSupermodel.nl. Op deze manier konden anderen zien hoeveel plezier je kunt hebben met de Just Dance 2 game. Vervolgens hebben wij in een serie van Just Dance 2 gebrande advertorials, geschreven door de redactie van goSupermodel, veel feitjes en leuke weetjes over dansen in het algemeen gecommuniceerd. Uit onderzoek gedaan voorafgaand aan het ontwikkelen van het concept, bleek dat de goSupermodel users ontzettend van dansen houden, maar heel weinig over het onderwerp weten. Ubisoft kon met bovenstaande opzet haar expertise over het onderwerp tentoon spreiden en daarmee de game Just Dance 2 laden.