Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

PLUS Originails

In opdracht van

Digilogue en PLUS

Concept

Op zoek naar nail-art talent op goSupermodel, om de nieuwe spaaractie van PLUS bekend te maken.

Campagne

Tijdens de Originails campagne op goSupermodel, ging de nail-art expert van PLUS op zoek naar de QUEEN van het nail-arten op goSupermodel. Dit werd gedaan middels een mega competitie, welke binnen goSupermodel geintegreerd werd. Meiden stuurden hun creaties in en gingen binnen hun sociale netwerken, binnen en buiten goSupermodel, stemmen werven.

Voor de meiden die extra geïnteresseerd zijn, was er de gehele camapgne periode een nail-art club, deze club is van de expert van PLUS en hier organiseerde zij regelmatig leuke acties organiseren en deelde zij tips en tricks. Bijvoorbeeld DIY-filmpjes, maar ook tips en tricks voor beginners en experts, een how-to om op Koninginnedag te nail-arten met de producten van PLUS en nog veel meer.

Daarnaast is het bereik van verschillende beauty influenatials op Youtube ingezet, om nail-art creaties te maken met de potjes van PLUS en de actie aan te jagen.

Resultaten

Bijna 600.000 views op de competitiepagina, 195.000 stemmen verzameld en in totaal ruim 10 miljoen contactmomenten met de doelgroep.