Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Warm bodies

In opdracht van

Independent Films

Concept

Inhaken op het onderwerp zombies, om zo de film Warm Bodies onder de aandacht te brengen en kaarten weg te geven voor de film.

Campagne

We draaiden de rollen om! In de film is het een meisje dat een zombie jongen zijn hart veroverd heeft. Wat nou als jij (goSupermodel meisje) in een zombie veranderd was en geen gevoel meer zou hebben. Wat zou de jongen van jouw dromen moeten doen om jouw hart weer tot leven te wekken? Op deze manier speelden we in op de fantasie van de doelgroep 13+. Deze doelgroep is bezig met jongens en (eerste) liefde. Ze schreven een verhaal en stuurden deze in, daarmee maakten zij kans op kaarten voor de film. Er werd ook een branded poll ingezet, hier vroegen we de meiden antwoord te geven op de vraag: “Wie is de schrijver van het boek op basis waarvan Warm Bodies is gemaakt?” Met drie antwoord mogelijkheden. Onder alle deelnemers die het juiste antwoord hebben geven hebben we de 2 boeken verloot.