Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Jongeren met een mening over merken en reclame

Reclame leuk en relevant maken voor jongeren, dat is de missie van het Red Chocolate TrendSquad. Dagelijks worden er duizenden reclameboodschappen op jongeren afgevuurd, waarvan een grote hoeveelheid niet aansluit op wensen en behoeften. Samen met jongens en meiden uit de doelgroep onderzoekt Red Chocolate hoe het volgens deze nieuwe generatie beter zou kunnen.

Meld je aan voor TrendSquad

Ben jij tussen de 12 en 21 jaar en vind je ook dat de hedendaagse reclame leuker en interessanter kan? Meld je dan aan voor het Red Chocolate TrendSquad door een mail te sturen naar joost@redchocolate.nl. Vermeld daarin jouw naam, leeftijd, opleiding en toekomstplannen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Like ook alvast onze Facebookpagina op www.facebook.com/trendsquad.

Iedere drie maanden is er een nieuwe TrendSquad meeting bij Red Chocolate in Haarlem. Hier discussiëren we met een groep van 20 jongeren over nieuwe ontwikkelingen binnen de wereld van merken en reclame. Daarnaast gaan jongeren ook zelf actief aan de slag met echte merken tijdens deze bijeenkomst. TrendSquad is ook online actief. Zo houden we een TrendSquad Facebookpagina bij en hebben we een besloten discussiegroep waar onderling gepraat wordt over de meest uiteenlopende zaken die gaan over jongeren, merken en reclame.

TrendSquad members in de spotlights

Elke maand stellen we diverse vragen aan twee TrendSquad members. Dit interview noemen we het een-tweetje en wordt elke maand gepubliceerd op de populaire kids- en jongerenmarketingblog: www.kidsenjongeren.nl

Bekijk hier het eerste een-tweetje tussen Pien en Floor

Bekijk hier het tweede een-tweetje tussen Tessa en Thom

Voor merken en organisaties

Bent u als merk op zoek naar input vanuit de jongerendoelgroep, of bent u benieuwd naar wat jongeren van uw campagne vinden? Neem dan contact op met joost@redchocolate.nl